Naast het renoveren van vloeren lever en plaats ik als Meesterparketteur natuurlijk ook parketvloeren. Zelfs na 20 jaar in het vak te zitten werk ik nog steeds vol passie en plezier en ga ik een mooie uitdaging zeker niet uit de weg. Sterker nog, ik zoek graag de combinaties van bijzondere patronen, verschillende houtsoorten en diverse afwerkingen. Waarom altijd voor het geijkte kiezen? Er is zo veel meer mogelijk! Ik daag u dan ook uit om mijn creativiteit te testen.

Kunstzinnige vloeren, objecten & meubelen

Op de vloer word ik graag uitgedaagd. Naast het renoveren van houten vloeren, haal ik mijn energie uit het leveren en leggen van traditionele patronen met parket in verschillende houtsoorten. Ik zoek de grens graag op en vind het leuk om gevraagd te worden iets unieks met een vloer te doen. Windroos in uw vloer, een fantasiepatroon of uw logo in de vloer verwerken? Ja graag, ik kom graag met een voorstel en zorg dat u tevreden bent.

Niet alleen vloeren maar ook meubelen kan ik uniek en kunstzinnig verfraaien. Onder de naam Dutch Wood Artist maak ik samen met mijn compagnon deze kunstzinnige meubels en houten objecten. Kunst van hout met een functioneel karakter of verfraaiing van uw woon- of eetkamer.

We maken het ons hierbij bewust niet gemakkelijk en laten ons niet leiden door snelle oplossingen of halve maatregelen waar we niet achter staan. We leggen de creatieve lat voor ons zelf voor elke opdracht bewust hoog. Hiermee garanderen we een uniek object van de hoogste kwaliteit. Hiermee onderscheiden wij ons zodat u zich op uw beurt weer kunt onderscheiden van uw vrienden, buren en kennissen.

Overige houten vloeren

Het leggen van een houten systeemplank ben ik de afgelopen jaren geleidelijk ontgroeid. Ik heb inmiddels hectares van deze vloeren gelegd en wil mijn kennis en kunde graag voor bijzondere houten parketvloeren en -patronen inzetten. Dit daagt mij meer uit om tot een unieke houten vloer te komen. Ik bijt mij graag vast in creatieve uitdagingen waar ik mijn tijd dan ook voor wil nemen. Ik mijn creatieve ei kwijt en u een unieke vloer of creatieve vloer waarmee u een duidelijke eyecatcher in huis heeft.