Onderhoud

Het (dagelijks) onderhouden van houten vloeren wordt vaak onderschat maar is daarentegen niet ingewikkeld als u de adviezen opvolgt. Het onderhouden en juist reinigen bevordert de kwaliteit van de vloer en daarmee het leefgemak van uw huis. Elke afwerking die er mogelijk is heeft een eigen onderhoudsadvies.

Waar olie wat meer onderhoud met speciale zeep nodig heeft kan bij een gelakte vloer vaak worden volstaan met stofzuigen en dweilen van de vloer. De onderhoudsproducten voor uw vloer worden samen met een onderhoudsadvies bij oplevering van het stofvrij schuren van uw vloer geleverd. Deze zijn tevens te bestellen in mijn webshop. Twijfelt u over het onderhoud of welk product daarbij past, neem dan contact met me op. Ik help u graag.

Reinigen

Op de middellange termijn kan het nodig zijn om matige slijtage van uw geoliede houten vloer machinaal intensief te reinigen. Ik reinig uw vloer dan machinaal en breng opnieuw een laag olie aan zodat deze weer als nieuw wordt. Voordelen hiervan zijn dat de woonkamer/verdieping niet helemaal ontruimt hoeft te worden en dat ik binnen een dag klaar ben waarmee de kosten aanzienlijk lager zijn dan het geheel schuren van uw vloer. Met het schuren van uw vloer wordt een klein laagje van de vloer weggeschuurd. Met dit intensief reinigen is dit niet het geval. Ik zal altijd bij u komen kijken of uw vloer hier baat van zal hebben of dat er moet worden overgegaan tot het schuren van de vloer.

Is er te weinig of geen onderhoud gepleegd of is er behoefte aan een nieuw uiterlijk van de vloer dan kunnen we overgaan tot het schuren van uw vloer. Hiermee wordt schade, kleurverschil en slijtage hersteld en kan uw vloer weer jaren mee.

https://gevloerd.nl/wp-content/uploads/2018/11/img-5-400x300.jpg
https://gevloerd.nl/wp-content/uploads/2018/11/img-7-400x300.jpg