Werkwijze

Ik zorg dat u tevreden bent. Dat klinkt eenvoudig en wellicht logisch. Ik maak deze belofte waar omdat ik sta voor mijn vak. Een vak dat ik versta en al meer dan 20 jaar vol trots uitoefen.

In vrijwel alle gevallen kom ik bij u thuis de vloer bekijken, beoordelen en opmeten. Ik inventariseer uw wensen en adviseer wat het beste bij u en uw vloer past. In de meeste gevallen ontvangt u mijn offerte direct per e-mail waarna ik wacht op uw akkoord. Hierna maken we een afspraak voor de uitvoering van het schuren of onderhouden van uw vloer.

Ik kom op de afgesproken dag met mijn machines en gereedschap naar u toe. U zorgt dat de vloer ontruimd is en voor goede koffie. Ik zorg dat u binnen de afgesproken termijn weer gebruik kunt maken van uw vloer. Door het stofvrij schuren en gebruik van veelal twee componenten olie of lak kunt u zonder grote schoonmaak snel weer intrek nemen in uw huis of kamer.

De juiste onderhoudsproducten, viltstrippen en onderhoudsadvies horen er ook bij, zodat u de vloer zo lang mogelijk mooi houdt. Deze worden altijd bij oplevering bijgeleverd.

Bent u toch niet geheel tevreden dan probeer ik altijd met u tot een oplossing te komen. Komen we er samen toch niet uit dan biedt het CBW waarbij ik ben aangesloten een onafhankelijke geschillencommissie die objectief naar het geschil gaat kijken. Goed om te weten; in de afgelopen 20 jaar heb ik een degelijk geval nog niet meegemaakt.

Vraag hier uw offerte aan
https://gevloerd.nl/wp-content/uploads/2018/11/img-10-400x300.jpg
https://gevloerd.nl/wp-content/uploads/2018/11/img-9-400x300.jpg